Bedava AirPod Alma Yöntemi






Bedava AirPod Alma Yöntemi



Seçenek 1: 
Amazon'da veya Best Best'te bir çift Airpod satın alın ve satın alın. (Gen 1, Gen 2 veya PRO'lar sürümün veya ödeme yönteminin önemi yok) 
Destek ile iletişime geçmeden önce Airpod'larınızın gelmesini bekleyin. 
Canlı Sohbet veya Telefon üzerinden bir veya iki gün sonra destek ekibiyle iletişime geçin ve paketinizin teslim edildiğini ancak hiçbir zaman ulaşmadığını söyleyin. 
Ya içine bakacaklar ve önümüzdeki birkaç gün içinde sizinle iletişime geçecekler ya da destek yeterince güzelse, yerinde tam bir geri ödeme yapacaklar. 
Önümüzdeki birkaç gün içinde geri ödeme orijinal ödemenizde işlenecek ve yeni Airpod çiftinizle keyfinizi yapabilirsiniz 
 

2. Seçenek: KISMİ 
Amazon veya Best Buy'a atlayın ve diğer bazı öğelerle birlikte bir çift Airpod satın alın. (Airpod'lardan daha ağır olan LEAST 2 diğer öğelere eklemenizi öneririm) 
Paketinizin teslim edilmesi için birkaç gün bekleyin. 
Paket Canlı Sohbete veya Telefona ulaştıktan hemen sonra desteğe başvurun ve paketinizin teslim edildiğini, ancak Airpod'ların pakete dahil olmadığını söyleyin. 
İade işleminizi ANINDA yaparlar ya da operatörünüzle çapraz kontrol yaparlar ve birkaç gün içinde sizinle iletişim kurarlar. 
Airpod'ların pakette olduğunu söyleyemeyecekler, çünkü çok hafifler, bu yüzden "eksik" Airpodlar için geri ödeme yapmak zorundalar. 
Para orijinal ödeme yönteminize geri işlenecek ve yeni Airpod'larınızın tadını çıkarabilirsiniz! 
 

Seçenek 3: HIZLI DEĞİŞİM VE İADE 
Amazon'da veya Best Best'te bir çift Airpod satın alın ve satın alın. 
REPLICA Airpods satan bir siteye girin ve ucuza bir çift satın alın. 
Her iki paketin de gelmesini bekleyin, ancak REPLICA çiftindeki plastiği çıkarmayın, çünkü sadece YENİ bir Airpod çifti iade etmenize izin verirler. 
Sipariş geçmişinize gidin ve Airpod'larla siparişi seçin ve iade talep edin. 
Yazdırmak için size bir gönderim etiketi gönderecekler ve daha sonra REAL Airpod'ları REPLICAS ile değiştireceksiniz. 
Soru sorulmadan orijinal ödeme yöntemine TAM geri ödeme yapılır.
Hadi reklam ver