Twitter İle Para Kazanma


                   Twitter İle Para Kazanma



  Önce iki şey yapmalıyız. İlki bize bir twitter hesabı ve Bir link kısaltma servisi (buraya tıklayarak açabilirsiniz bc.vc).  Twitter hesabımızın takipçi sayısının bir önemi olamaycak yoktur sadece fotoğrafı dikkat çekici ve düzgün olmalı. +18 paylaşım vesaire olmayacak taktiğimizde.


  Öncelikle Twitter  hesabımıza giriş yapıyoruz. Girdikten sonra o günün tt(topic trend yani güncel konular) listesinde ki tüm hashtagleri kopyalıyoruz. Ardından dikkat çekici bir içerik buluyoruz. Magazin olabilir,sahte transfer haberi olabilir, takipçi hilesi olabilir,rt hilesi olabilir vesaire vesaire. Bu tarz bir içeriği de bulduktan sonra diğer adıma geçiyoruz.



   Taktiğimizin sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Sahte transfer haberi yaptığımızı varsayıyorum. Mesela ronaldo fenerbahçeye gelmiş olsun Ronaldo'nun bir fotoğrafını koyuyoruz. Üstüne de "RÜYAYDI , GERÇEK OLDU ! RONALDO TÜRKİYE'DE ! " tarzı bir yazı atıp,kısalttığımız link koyuyoruz. Ardından kopyaladığımız hashtagleri yapıştırıyoruz ve paylaşımımızı yapıyoruz. Ondan sonrası su gibi akar gelir, ne kadar inandırıcı paylaşım atarsanız o kadar çok tıklanırsınız. Profil fotoğrafınız dikkat çekici olursa daha da iyi olur. Kullanıcı adınızı da kurumsal koyarsanız şansınız büyük oranda artar. Umarım hepiniz dilediğiniz kadar kazanırsınız.​..





Hadi reklam ver